TÖRTÉNELMET ÍRTUNK!!

A Gender Racing Team a bajnokság zárófordulóján is győzni tudott, de ezen sorok most nem az eredmények számszerű, tömény taglalásáról íródnak majd…

Rónai Tamás megnyerte kategóriája utolsó versenyét is, így hihetetlen számsort tudunk róla közölni: 11 futamon, 11 pole pozíció, 11 győzelem, és egy szenzációs pályacsúcs az évad utolsó napján. Mielőtt bárki is megkérdezné, nos igen, voltak ellenfelek a pályán – méghozzá nem is rosszak, remek versenyzők és srácok!  

De kijelenthetjük, hogy új csillag van születőben, a dominancia pedig nem a véletlen műve, mindez tudatos, profi hozzáállás és munka eredménye. Természetesen fontosnak érezte maga az érintett is elmondani gondolatait!  

A “szűk családi körben” tartott pohárköszöntőn Tamás kifejezte háláját a Csapatnak, “hiszen mindez nem sikerülhetett volna a gárda, a fiúk támogatása nélkül! Köszönök a sok-sok támogatást Tóth Gender Tamásnak, aki a legjobb csapatfőnök, mindent alá és bevet a jó ügy, a csapatunk sikerességének oltárán, barátra leltem a személyében! Utoljára, de nem utolsó sorban Eszenyi Lászlónak szeretném megköszönni a rengeteg segítséget, a mentori munkáját, nélküle ez nem lett volna lehetséges, ebben egészen biztos vagyok” – zárta mondandóját a friss bajnok-címvédő!  

Eszenyi Lacinak az utolsó futamon kellett volna döntenie a második helyről, ám ez most nem sikerült. A hétvége folyamán őt árnyékként elkísérő technika ördöge nem szakított a “hagyománnyal”, tovább nehezítette a rutinos pilóta dolgát, aki így tulajdonképpen érdemi küzdelem nélkül kényszerült autózni – a dobogó alsó fokára azért így is felléphetett. Láthatóan nem volt elkeseredve, érzelmes töltetű beszéde (is) az egybegyűltekhez pedig példaértékű, és sokáig emlékezetes marad!  

Stern Roland a kategória negyedik helyén végzett, ám mégis felállhatott a dobogóra / csapattársai, ellenfelei, és a ceremónia prédikátor Kőváry Barna nem túl nagy örömére /… Történt ugyanis, hogy az egész hétvége folyamán a kamion rakterében pihenő, kb.15 literes “csajozós” pezsgővel jelent meg a pódiumon, és mielőtt bárki megnyikkanhatott volna, már minden és mindenki úszott az édes nedűben!  

Nem maradt ki a buliból a mit sem sejtő Tóth Gender Tamás sem: “Köszönöm a fiúknak az egész éves odaadó munkát, a versenyzőimnek az eredményeket, a támogatóinknak a segítséget, amellyel lehetővé tették számunkra ezt a szép szezont! Köszönöm mindenkinek, aki munkájával, jelenlétével, szurkolásával hozzátett a csapatunkhoz, amely igazából egy nagy Család! Külön szeretném kiemelni Rónai Tomit, aki olyan idővel ért körbe a Hungaroring aszfaltján, amit ilyen versenyautóval valószínűleg még jó ideig nem fognak tudni megdönteni!” – zárta szavait a főnök.  

Végül Gyuricza Péter sport manager kért szót, aki elmondta, hogy jól haladnak a képzeletbeli úton, és a munka, az egy mindenkiért, mindenki egyért szemlélet meghozta az eredményét. “Nagyon sok sikert és potenciált látok még a csapatban, igyekszünk tőlünk telhetően mindent elkövetni, hogy ennek a pályákon továbbra is látszata legyen” – pillantott a jövőbe Péter.  

Partnereink