Irány a Red Bull Ring! | F4 CEZ 2. forduló beharangozó

Az F4 CEZ mezőnye ezúttal a festői Stájerországba látogat el. A 2. forduló megmérettetéseit a sokak által ismert Red Bull Ring versenypályán rendezik.

Bizonyítási vágy

Az első versenyhétvége után, amit a Balaton Park Circuit-en rendeztek, nagy reményekkel és elszántsággal vágunk neki az osztrák kalandnak. Jól látszott ugyanis, hogy Jonathan körről-körre egyre magabiztosabb, az utolsó versenyen pedig már a dobogó is csupán karnyújtásnyira volt a debütáló hétvégén.

Több kihívó

Az első forduló után a mezőny létszáma szemmel láthatóan dúzzad, ugyanis az előzetes nevezési listán összesen 25 versenyző szerepel már a kategóriában. Ezáltal sokkal nehezebbé válik majd a dolgunk, ugyanis a fordított rajtrácsos versenyeken való előkelő rajtpozíció és a pontok megszerzése is nagyobb kihívást jelentenek majd. Szerencsére fel vagyunk erre készülve és minden tőlünk telhetőt megtesztünk, hogy egy erős hétvégét zárjunk Ausztriában!

Időterv

A hétvége időterve a következők szerint alakul:

Péntek: 
10:25 - Teszt 1
13:00 - Teszt 2
16:05 - Szabadedzés

Szombat:
10:10 - Időmérő
14:25 - 1. verseny

Vasárnap:
10:40 - 2. verseny
14:35 - 3. verseny

A hétvége élő közvetítéseiről és további érdekessgekről közösségi médiás platformainkon számolunk majd be, így mindenképp megéri ott is követni minket!

 

 

Partnereink