A HÉTVÉGE ELSŐ GYŐZELME!

Túl vagyunk az első versenyen a forma autók mezőnyében, ahol a Gender Racing Team szokásához híven kitett magáért!

Rónai Tomás abszolút harmadik és kategória első, Eszenyi László kategória harmadik, míg Stern Roalnd kategória negyedik helyezést szerzett.  

Rónai Tomi elmondása szerint jó rajtot vett, de nem tudott hosszasan küzdeni az erősebb, más kategóriában játszó autókkal, – a nekik kedvező –  idealizálódó körülmények között. Sokáig harcban állt az abszolút második helyért, de a középső szektorban riválisánál gyorsabb tempója ellenére sem tudta sokáig megtartani azt, a már említett okokból. A kategóriagyőzelem így is meglett, amivel mind a fiatal pilóta, mind csapatfőnöke Tóth Gender Tamás elégedett!  

Eszenyi Laci drámai tapadásgondokkal küzdött, bár egy jó rajttal hamar felzárkózott, a verseny hajrájában kénytelen volt feladni kategória második helyét, egy elfékezés okán. A dobogó legalsó fokát így is sikerült megszerezni. “Még keressük a hiba okát – továbbra is -, remélem hamarosan sikerül kiküszöbölni azt, és teljes értékű, kiegyenlített körülmények között tudok harcolni”.  

Stern Roland szépen indult, de az erősebb gépekkel való küzdelem őt is felőrölte. A forma autózás világában még mindig újoncnak számító pilóta a bravúros időmérő után már száraz pályán is remek tempót diktált. Egy elfékezett kanyarig teljesen partiban volt a kategóriájában versenyzőkkel, de a hibájával járó megpördülése megpecsételte sorsát, sok időt vesztve a kategória negyedik pozícióját sikerült fognia.

Gender Tóth Tamás elmondása szerint elégedett fiaival, kicsit nagyobb szerencsével sikerülhetett volna jobban is az első etap. “Tamás szuperül ment és Laci is remekül küzdött, az őt hátráltató hibát a fiúk igyekszenek rendbe rakni. Roland is nagyon ügyes volt, jó tempót diktálva versenyzett!” Következő kvalifikáció rövidesen!

Partnereink