VASÁRNAPI TÖRTÉNÉSEK!

A mai délelőtt folytatódott a Formula autók küzdelme a Hungaroringen, a Gender Racing Team pedig ott folytatta, ahol abbahagyta.

A már Formula Renault bajnok és egyúttal címvédő Rónai Tamás irdatlan tempót diktálva győzött a kategóriájában, és abszolút értékelésben is felért a dobogó harmadik fokára. Eszenyi László harmadik helyen végzett, míg Stern Roland negyedikként látta meg a kockás zászlót.

Rónai Tomi megismételte tegnapi szárnyalását, az embernek a versenyt nézve az ez a fiú más ligában játszik eszmefuttatás ugrott be… A remek rajt után csatában állt az erősebb autókkal is, de ezt a helyzetet természetesen a pálya karakterisztikájából adódóan nem sokáig tudta tartani. Viszont amit ezzel az osztályú géppel művel, az félelmetes. Konstans köröket és összeszedett versenyt futva tulajdonképp csak saját magával harcolt – és győzött  

Eszenyi László egy jó rajt után tulajdonképpen végig kontrollált versenyt futott, és szinte már biztosnak érezhette a kategória második helyét. Ám a futam vége előtt három körrel majdnem elment az összes fékhatás,- a fennmaradó időszak alatt motorfékkel operált – és ebből a kényszerhelyzetből adódóan elvesztette pozícióját, de a kategória harmadik helyére így is sikerült odaérnie.  

Stern Roland egy tesztnek felfogva autózott a mai első versenyen, ennek tükrében használt szettekkel veselkedett neki a küzdelemnek, megspórolva az új abroncsokat a következő kihívásra. A megcélzott köridőket, és a tovább gyorsulást sikerült elérni, a verseny közepéig tartani. Roland kategóriája utolsó helyén végzett, de nincs elkeseredve, jól érezte magát az autóban, és bizakodva várja a délutáni kihívásokat, tovább szeretné javítani a köridőket. 

Partnereink