SZÉP GYŐZELEM ÉS HATALMAS BUKÁS GENDERÉKNÉL

Aki azt gondolta, hogy a tegnapi nap KO-ját már nem lehet fokozni, az nagyot tévedett.

A formaautósok szombati félbeszakított versenyét egy hirtelen döntéstől vezérelve, a nap utolsó programjaként bepótolták, ahol egy szép győzelem mellett ismét kijutott a jóból a Gender Racing Teamnek.

A naplemente előtt zajló futamot a komoly balesetet szenvedő Stern Roland értelemszerűen nem tudta vállalni, de Hefler Róbert és Rónai Tamás ott volt a rajtrácson.

Robi ismét bebizonyította, hogy nem az az ijedős fajta, és egy hatalmas rajtot véve, végig kontrollált versenyzéssel kategória győzelmet aratott, valamint az abszolút kiírásban is a dobogóra állhatott.

Rónai Tamás versenye is szépen indult, az utolsó rajtkockák egyikéből startoló pilóta hamar megkezdte a felzárkózást, és néhány kör alatt sokat javított a pozícióján. Ami azonban ezután történt, az rémálomba illik:  

Tomi az egyik kanyarban összeakadt egy másik autóval, az előzni igyekvő ellenfél kereke pedig „eldobta” a Gender Racing Team versenyzőjét. Tamás fejreállt, majd a kavicságyba csúszva „visszafordult” autójával.  

Szerencsére személyi sérülés nem történt, és a szakmai gárda áldozatos munkájának köszönhetően valószínűleg mindhárom autó elkészül majd a ma 13:10-kor kezdődő második versenyre.

 

 Írta: Tóth Krisztián Márk 

Partnereink