RÓNAI TAMÁS – MEGVANNAK A TERVEINK!

Stábunk az AMS expón járt, ahonnan természetesen nem hiányozhatott hazánk motorsportjának egyik legjelentősebb istállója, a formulaautózásban utazó Gender Racing Team.

Ha már meglátogattuk a fiúkat, Rónai Tomit kifaggattuk, a hogyan tovább kérdéséről. Nehezen hisszük, hogy a bajnokságot 11 győzelemmel, veretlenül abszolváló fiatalember nem egy nemzetközi szériában tapossa majd a gázt a következő évtől. A látogatókkal és rajongóival is mindig kedves Tamás állt elébe kérdéseinknek. Villáminterjú.

Tamás, a kérdést már sokszor hallottad, de a kíváncsiságunk – azt gondolom, érthető…

Igen, és köszönöm az érdeklődést. A célok változatlanok, egyértelműen nemzetközi vizekre szeretnénk evezni. A támogatói háttér alakulása novemberre kikristályosodik, így már nem kell sokat várnunk egy esetleges jó hírre. Hogy ez mennyire lesz, lehet “eget rengető”, még nem tudni… Több narratíva is hangsúlyos szerepben van, hiszen ha a World Series by Renault szereplés nem sikerül, akkor sem teszünk le a továbblépésről.  

Ez ESET-ben a zónabajnokságot célozzuk meg. A viccet félretéve, a szójáték az Eset V4 közép – kelet Európa kupát jelentheti, amelynek idén is részt vettem néhány futamán. Konkrétan, ha a záró, brnoi futamon rajthoz állok, csonka szezonnal is dobogósok lehettünk volna.

Bárhogy is alakuljon, lassan döntésnek kell születnie, hiszen ezek a sorozatok már egy más, komolyabb technikát igényelnek, más nívót képviselnek. Még nem késtünk el, hogy eredményesen felkészülhessünk eme újdonságokra, sem a csapatom, sem én.  

Nos ennek elérkeztéig is van dolga az újdonsült címvédőnek, hiszen rendezvények színpadán kell számot adni teljesítményéről – újabban pedig már a televíziós szakkommentátorként is feltűnik a képernyőn. A produktumot elnézve, egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a magyar televízió négyes csatornájának GP2/GP3 közvetítéseiben hamarosan viszontlátnánk őt…

Partnereink