RÓNAI TAMÁS – A SIMHOUSE VALAMI ÚJAT ALKOTOTT…

Míg az emberek többsége álmos szemmel ül a kávéját kavargatva , te már kora reggel egy fotóstúdióba érkezel…

A srácok egy szimulátort tolnak épp be, míg mások a lámpákat állítják, mi pedig egy konyhának berendezett részen ülünk nem mással mint a Formula Renault 2.0-ás széria idei bajnokával, a Gender Racing Team sztárjával, Rónai Tamással.  

Mi az apropója a mai napnak?

A SimHouse meghívásából a frissen elkészült szimulátorukhoz készítünk egy reklámfilmet. Nagyon izgatottan várom, hogy végre belepattanhassak ebbe az utolsó alkatrészéig egyedi gépezetbe, és elsőként próbálhassam ki hivatalos körülmények között. Kíváncsi vagyok, hogy mit alkottak a fiúk, a SimHouse eddig sem okozott csalódást, úgyhogy biztos vagyok abban, hogy egy újabb mesterművűknek lehetek a reklámarca.Hatalmas megtiszteltetés ez számomra, és nagyon hálás vagyok azért, hogy engem kértek meg erre a feladatra. / Hagytam Tomit kibontakozni, néhány óra múltán, azonban fülig érő szájjal válaszolt kérdéseimre/  

Hozzá vagy már szokva ahhoz, hogy fotóznak, de ez még sem a versenypálya. Hogy érezted magad?

Mindig örülök, ha egy fotóstúdióba kapok meghívást, mivel nem áll távol tőlem a fotózás, illeve mindig van egy két ötletem, amit örülök ha meg tudok valósítani fotósokkal karöltve. Az autósport világában is szükség van néha ilyen alkalmakra, de tőlem ez a műtermi világ messze áll. Mindenesetre boldog vagyok, ha néha lehetőségem adódik fényképezők elé állni.  

Mennyivel valósághűbb ez az új szerkezet, mint amiket eddig próbáltál ?

Ebben az új szimulátorban olyan visszajelzéseket és fizikát kaptam, amire magam sem számítottam. Mikor sisakban kellett vezetnem szinte azt éreztem, mintha autóban ültem volna, teljesen magába szippantott a környezet. Eszméletlen volt, még most is alig hiszem el hogy ennyire valósághűre sikerült. A három nagyméretű kijelző pontosan lefedi a teljes látóteremet, ami fokozza az élményt.  

Mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy egyszer mindenképp próbálja ki!

Partnereink