Közép-Európa Kupa futamon áll ismét rajthoz Szász László

Közép-Európa Kupa futamon áll ismét rajthoz Szász László örökös bajnok. A Gender Racing Team versenyzője 4. helyezéssel zárt legutóbb Osnabrückben, legközelebb pedig Bosznia-Hercegovinában láthatják majd versenyezni. 

-    Az időjárás miatt elég kalandos volt a verseny a németországi Osnabrüchkben, hiszen a megelőző két hét esőzései kihatással voltak a pálya állapotára és a hideg időjárás sem kedvezett a versenyzőknek. Ezen a hétvégén sok versenyző kénytelen volt fel is adni a versenyt – fogalmazott Szász László, hozzátéve, hogy a német pálya sosem tartozott a kedvenc versenyhelyszínei közé. – Lassabbak a köridők, rövid és keskeny a pálya. Ennek ellenére sikerült kategóriámban a 4. helyet megszereznem – hangsúlyozta a Gender Racing Team versenyzője, aki legközelebb Bosznia-Hercegovinában, Cazinban rajtol majd a hétvégén Közép-Európa Kupa futamon. Véleménye szerint nem túl gyors, de technikás, Nyugat-európaibb szintű pálya vár majd a mezőnyre, amelyen volt olyan verseny, hogy ez első három helyezett mind magyar volt.
Cazinban többször nyert már az örökös magyar bajnok, aki pálya csúcsot szeretne ismét felállítani miután a két verseny közötti napokban egy kis pihenés és tesztelés következtek számára.

Partnereink