Játék felhívás

Szereted az autósport varázslatos világát?

Szívesen kipróbálnád magad egy Formula Renault versenyautó volánja mögött?!

Ha már kedveled a Gender Racing Team-et valamelyik nagy közösségi oldalon (Facebookon, Twitteren vagy Instagramon) VAGY HA MÉG NEM!  

Akkor szeretnénk egy különleges autósport élmény lehetőségével megajándékozni!

https://www.facebook.com/GenderRacingTeam

Ehhez annyit kell tenned, hogy személyesen ellátogatsz a 2019-es AMTS-re és felkeresd csapatunkat a Hungexpo A pavilon 103-as standján. Ott készíts egy selfiet az egyik versenyzőnkkel vagy egy képet a standról és a Gender Racing Team-et megjelölve oszd meg a Facebook és / vagy Instagram illetve Twitter oldaladon!

https://www.instagram.com/genderracingteam/

https://twitter.com/Genderracingte1

Valamint ha még nem vagy a szurkolónk, akkor kedveld, kövesd csapatunkat a közösségi oldalaink valamelyikén!

https://www.youtube.com/channel/UCF3Gh_2JRUlqRx8BAvL1CVg

A csapatunkat az idei AMTS-en így meglátogató és le fotózó szurkolóink között fődíjként egy-egy Formula Renault 1.6-os tesztvezetést sorsolunk ki melyhez a GRT egyik legjobb versenyzője lesz a szerencsés nyertesek instruktora!

Ezen kívül még kisebb GRT-s ajándékokat, valamint a Hungaroringre egy VIP versenylátogatást sorsolunk ki az MNASZ Gyorsasági OB és az FIA CEZ idénynyitójára! A játékban azok vehetnek részt, akik a közösségi oldalakra a képeket a rendezvény napjai 2019. március 22-24. között töltik fel és válnak közösségi oldalaink követőivé!  Gyere, ismerkedj meg csapatunkkal, versenyzőinkkel, különleges sportágunkkal és élvezd Magyarország legnagyobb autós rendezvényét az AMTS-t!

Partnereink