Székesfehérváron, a második Autó Motor Roadshow-n jártunk

 A mai napon Székesfehérvárra látogattunk, ahol a második Autó Motoros Roadshow-n vettünk részt.

A hangulat remek volt. Körülbelül 30.000 ember látogatott el az Alba Pláza mögötti "paddockba".            

Tomit megszólaltatta a Fehérvár rádió, beszélt az eddigi pályafutásáról, a versenyekre való felkészülésről és a következő helyszínről is, ami nem más, mint a gyönyörű helyen elterülő Red Bull Ring. Következő hétvégén itt rójuk a köröket versenyzőinkkel .        

Versenyzőink az új helyszínről:

Rónai Tamás: "Pozitívan várom a soron következő versenyt. A Redbull Ring egy új kihívás számunkra mivel ezelőtt sosem volt lehetőségünk a Spielbergi pályán versenyezni. A szimulátorban már több ezer kilométert mentem, amit remélem kamatoztatni tudok a hétvége során."  

Eszenyi László: "Szeretem az új kihívásokat amit az új pályák jelentenek. Különleges helyzet, ha ez egy F1 pályát jelent. Egy verseny mindig sok meglepetést tartogat de ez felszorzódik, ha mindez egy ismeretlen pályán zajlik. A pálya kevesebb kanyarból áll mint a Hungaroring de ez a nehézsége is. Az egyenesekben igazán sok minden nem történik viszont a tempódat csak néhány féktáv és kanyar határozza meg. Pontosabban és határozottabban a határon kell teljesíteni az ilyen pályákon mert kevesebb helyen jönnek ki a különbségek. Ha egy fékutat vagy kanyart elhibázol azzal gyakorlatilag tönkre is tetted a körödet és sanszot adtál a többieknek."   Szorítsatok értünk minél többen.

Partnereink