RÓNAI TAMÁS – ELŐ AZ EXTRÁKKAL!!

A vasárnap reggel újabb meglepetést tartogatott a Gender Racing Team számára.

Folytatódott a felemás szereplés, hiszen Rónai Tamás majd egy másodpercet javított a már egyébként is remek tegnap idején, addig Eszenyi László mért kör nélkül maradt az időmérő edzésen.  

Remek, igazi versenyidőre ébredt a Slovakiaringen tanyázó magyar küldöttség, benne aGender Racing Team. Rónai Tamás elmondása szerint az éjjel megálmodta, hogy ma egy újabb nagy lépést tesz előre, minden tekintetben.  

Kezdésnek rögtön a kvalifikáción a közepébe csapott, és űridővel teljesítette a nap első etapját. "Ma egyben, egy részben szerettük volna teljesíteni az edzést, javítva a tegnapi eredményen. Éreztem, sőt álmodtam is róla, hogy jó pár tized van még a vezetésemben – hála a csapatnak ezt sikerült is kipréselni, valóra váltani! Köszönöm mindenkinek, nagyon várom a versenyt!"  

A csapat másik szárnyának, Eszenyi Lacinak már nem alakult ilyen fényesen a délelőtt, miután mért kör nélkül, futóműhibával a sóderágyba esett, és kénytelen volt beáldozni az edzést a délutáni verseny oltárán.  

"Most jött ki az autó tegnapi versenyen szerzett sérülése okán egy rejtett hiba. Sérült a futómű, és a legrosszabbkor, az időmérő edzésen adta meg magát. Most gőzerővel dolgoznak a srácok, hogy a versenyre készen legyen a gép, a rajtrács utolsó helyéről kellene valamit alkotnom. Bízom a csapatomban!" Verseny és folytatás délben.

Partnereink