RED BULL RING, HARC AZ ELEMEKKEL – 2.NAP

Lezajlott a Gyorsasági Országos Bajnokság forma szériájának szombati versenynapja, mely a Gender Racing Team összesített sikerét hozta.

Az esős körülmények között rendezett futam nagyobb fennakadások és baleset nélkül ért véget – mindenki elégedetten vette tudomásul, hogy baj nélkül sikerült "hazahozni" a technikát…

A szép számú nemzetközi mezőny ifjú sztárja, Mick Schumacher hamar feladni kényszerült a versenyt, műszaki probléma miatt a csapatnál jobbnak látták az azonnali befejezést.

A komolyabb incidensek nélkül "csordogáló" futam két biztosági autós fázis tarkította, bukótérbe csúszott autók okán. A nehézségeket  pilótáinknak sikerült a legjobban átvészelni, Rónai Tamás a kategória győzelem mellett az összetett értékelésben is diadalmaskodott, és az abszolút, nemzetközi mezőnyben elért nyolcadik helye pedig külön örömmel tölti el Tóth Gender Tamás csapatvezetőt.  

"Amit elterveztem, hellyel közzel sikerült is megvalósítani a pályán. Az eredménnyel elégedett vagyok, bár lehetett volna érzésem szerint jobb is az abszolút, ha nincs a két safety car periódus" – mondta Tamás.

Eszenyi László kategória második és összetett harmadik helyezéssel büszkélkedhet, a holnapi futamon, javuló időjárásban javuló teljesítményre számít. 

Partnereink