RAJTRA KÉSZEN A GENDER RACING TEAM!

Még egy nap a hivatalos bajnoki nyitányig…

Ezt nálunk szurkolóknál és médiában tevékenykedőknél csak négy ember várja jobban… A tavalyi széria bajnok, a címről csak épp lemaradt csapattársa, és mentoruk – valamint egy új fiú. Reflektorban a Gender Racing Team!  

A múlt heti kollektív teszt után végleg felgördül a függöny, hiszen a csütörtöki szabadedzések után másnap már időmérőkön lehet bizonyítani, a jól végzett munka az eredmények alapja! Nincs ezzel másképp Rónai Tamás sem, aki aktuális címvédőként száll a "ringbe" a tavalyi nagy csatában legutolsó fordulóig nyomában loholó Eszenyi László ellen, aki természetesen nem asszisztálni indúl, célja a trónfosztás! Őket kiegészítendő "új arc" Román srác, a gokart világát forma autóra váltó Remus Gherghinescu szintén nem adná "olcsón" a bőrét, tervei között van a csapattársak életének megkeserítése!

Tóth Gender Tamás csapatfőnök nem állít fel sorrendet, így szabad a vásár, tisztán küzdhetnek pilótái a dicsőségért, aminek köszönhetően reméljük szép pillanatokkal ajándékoznak meg minket, nézőket!

Partnereink