NEM VOLT EZ ROSSZ! -Szlovákia Ring szombati verseny

A fiúk megtették amit a haza megkövetelt.

Felemás érzésekkel beszélt Tóth Gender Tamás a szombati versenynap után, persze volt azért öröm a boldogságra így is. Nézzük mire gondolt a csapatfőnök:  

Rónai Tamás egy kicsit lomhább rajtot vett a szokásosnál, ám így is nagy csatában volt néhány kanyaron keresztül az erősebb autókkal. Ám a pálya karakterisztikája itt nem a Forma Renault-nak kedvezett, így a fiatal pilóta inkább visszaállt, és konstans, gyors köröket teljesítve behúzta a kategóriagyőzelmet, okosan a biztosat választva a bizonytalan helyett. A csapat ifjú tehetsége egyre közelebb kerül a címvédéshez, amit bizonyára holnap még szívesen megfejelne egy újabb futamgyőzelemmel – erre meg is van minden esélye!

Eszenyi Lászlónak ezúttal "nem adta ki"… Laci komoly versengésben volt Volentér Balázzsal, oda vissza előzgették egymást a tíz körös táv alatt, mikor a végső etap utolsó kanyarjában megtörtént a baj: a két versenyző összeakadt, ám amíg Balázs folytatni tudta a futamot és célba ért, László a kavicságyban kötött ki és bukta a biztos második helyét. Minden bizonnyal a holnapi nap folyamán igyekszik majd pótolni az "elszalasztott" pódium esélyét.  

És aki az egészből talán a legjobban jött ki, az Stern Roland, a Gender Racing Team újonca. Az időmérőn bíztató eredményt elérő, ám a versenytempót még kereső, "nevető harmadik" pilóta szemfüles módon autózva lecsapott az előbbi két versenyző által megcsillantott lehetőségre, és elhozta a pódium alsó fokáért járó serleget, amelynek minden bizonnyal azért rajta kívül Tóth Gender Tamás is nagyon örül!  

Folytatás holnap, új lappal, új időmérővel és versennyel!

Partnereink