Hungaroringi hétvége a másik oldalról, avagy látogatóként a WSR-en...

A World Series by Renault évenkénti magyar látogatása nemcsak a fanatikusok és a technikai sportok szerelmesei számára érdekes, ugyanúgy vonzerővel bír a szakmán belül is.

Kedves Tamás, minek köszönhető a látogatás? Célzottan jöttetek édesapáddal és csapatfőnököddel, vagy pusztán csak nézelődtök?

Nézelődni is, ahogy említetted, de inkább ez egy célzott, baráti látogatás, a Pons Racinghez vagyunk „hivatalosak”. Ez a csapat foglalkoztatja az F1 - ben is versenyző spanyol Roberto Merhit.

A Wsr 3.5 mezőnye az, ami igazán érdekel?

Ne tévesszen meg ez a látogatás, a prioritás továbbra is a Renault 2.0 számomra, egy esetleges nemzetközi szereplés lehetőségével megspékelve… Ugyan ennek még van időbeni akadálya is, csak a 16. életévem betöltése után kaphatok nemzetközi licenszet. Ettől egy rövidke hónap választ el, így adott esetben akár hamarosan versenyezhetnék, több ajánlattal rendelkezem, kérdés a szponzori háttér.

Ez igazán jól hangzik! Nemzetközi szerepvállalás esetén mi lenne a GRT - vel, a csapatoddal, amelyhez szoros kötelék fűz?

Mindenképpen tovább szerepelnék velük, ugyanúgy indulva az Ob futamain, a címvédésért harcolva. Remek a kapcsolatom a gárdával, nagyon sokat köszönhetek nekik, kiváltképp Tóth Gender Tamás csapatvezetőnek.  

Partnereink