ESZENYI LÁSZLÓ – MINDENKI EGYÉRT, EGY MINDENKIÉRT!!

Eszenyi László árnyékként követte ebben a szezonban Rónai Tamást, voltak remek, és kevésbé sikerült pillanatai is a bajnoki címért folytatott vetélkedésben.

Azonban ismét bebizonyította, hogy korelnökként és versenyzőként is kihagyhatatlan láncszeme a csapatánák, a Gender Racing Teamnek! Vele beszélgettem:

Laci, milyen érzés, hogy egy újabb bajnokságot magad mögött tudva, ismét záró futamra készülsz?

Még nincs minden lejátszva, főleg a második hely tekintetében, így van tétje bőven a következő futamoknak!  

Mit gondolsz, mennyi maradt ebben a szezonban, és mire számítasz az utolsó fordulóban?  

Nagyon sokat tanultunk az autóval kapcsolatban, sőt a beállításoknál alkalmazandó mérnöki alapelveinket is újra kellett gondolni. Sajnálom a kieséseket, de ez akkor is jó harcos szezon volt, amit én nagyon szeretek. Az utolsó három menetben is arra számítok, hogy komoly csatákban kell megküzdenem minden egyes pontért!  

Sokat látott, harcedzett pilóta vagy, aki nem fél belemenni a „játékba”, kitapossa a gépből, ami benne rejlik, és mentornak is elsőrangú – bizonyítottan, hiszen Rónai Tamás, és a csapat eredményei is nagyon nagy részben neked köszönhetőek. Sok-sok év elteltével te hová helyezed magad, magadban?  (Nevet)… én vagyok a legjobb! győzelem, vagy halál!

Tomi az eredményeit a tehetségének, a szorgalmának és nem utolsósorban a csapatnak köszönheti, a amely egy kivallóan működő gépezet! A viccen kívül, ennek próbálok én egy hasznos fogaskereke lenni!  

Már kifaggattuk Tomit, milyen gondolatokkal és módon élesíti magát az utolsó futamra. De, hogy gyúr minderre Eszenyi Laci?  

Hagyományosan nagy forgatag lesz nálunk a boxban, sok támogató, barát, ismerős és érdeklődő jelentkezett már be. Ez, és a nagy a tét engem feldob! A három futam komoly fizikai terhelés lesz, de úgy érzem, felkészültem a kihívásra. Két feladatot tűztem ki magam elé: a másodiknál nem rosszabb év vége, és ha lehet, segítenem Tomit az összetettben a minél több pont megszerzéséhez!

Partnereink