GENDER RACING TEAM – DECEMBERI “ARANYESŐ”!

Szombat este, az impozáns Aquaworld Resort Budapest szállodában rendezték az MNASZ gyorsasági szakágának hivatalos díjátadó ceremóniáját. 

A versenyszezon hivatalos lezárásáról a Gender Racing Team sem hiányozhatott.

A srácok sokan jöttek, és nem távoztak üres kézzel: Tóth Gender Tamás fiai a nyitott kerekes autók mezőnyében szinte minden “mozdíthatót” vittek. Rónai Tamást a Formula Renault kategória első, és abszolút harmadik helyéért, míg Eszenyi Lászlót a kategóriája harmadik pozíciójáért díjazták. A nyüzsgő rendezvényen nehéz volt “elszakítani” a pilótákat csapataiktól, ám Rónai Tamást, és Stern Rolandot sikerült egy kis beszélgetésre elcsábítanunk.

Tamás, tudtad mi következik, gondolom mégis érzelmes pillanatokat éltél át…  

Hiányzott ez a közeg… A szezon már egy ideje véget ért, nagyon jó volt a megszokott arcok közé visszatérni, egy ilyen ünnepség keretében. Mindig felfokozott érzésekkel jövök, ha tehetem, és ha az eredményeink feljogosítanak rá. Hála az égnek ez idén így volt, így ezt egy igazi pluszként éltem meg. Remek érzés volt Pödör Balázzsal és Magyar Jánossal egy dobogón állni, és Oláh Gyárfás elnök úrtól díjat átvenni, bajnokok előtt.

Elkaptam egy beszélgetést a hall-ban, ahol Szujó Zoltánnal diskuráltatok. Ezek szerint hamarosan ismét láthatunk szakkommentátorként?

Elképzelhető! Elmondása szerint elégedettek voltak a munkámmal, és pozitív visszajelzéseket kaptak rólam. Én nagyon szeretném, és azt hiszem jók az esélyeim. Külön öröm volt számomra, hogy a Gp2/Gp3-al kapcsolatos, az M4 képernyőjén töltött pillanataimról a ceremóniamester, Zoli is megemlékezett. 

Szezon vége van, uborka etap… Mivel, hogyan készülsz a következő évre? Esetleg most megengedhető egy kis lazaság?  

Csak semmi lazítás. (nevet) Napi szinten edzek, megy a kondi és egyebek. Igyekszem formában tartani magam.

Partnereink