ADD A KEZED! jótékonysági rendezvény

Harmadik alkalommal rendezték meg autó (rallys) és motorsportos sporttársaink Sárisápon az ADD A KEZED! jótékonysági rendezvényt melynek a bevételét egyrészt már hagyományosnak mondhatóan a település helyi kis közösségének egy kiemelten nehéz és súlyos élethelyzetben lévő tagjának, családjának, idén a Juhos testvéreknek ajánlották fel.

A szüleiket néhány éve elvesztő három fivérnek jelenleg 79 éves nagymamájuk viseli gondját nagyon szerény lehetőségek között.

A 2023-as rendezvény céljai most kiegészültek egy nagyon súlyos egészségügyi állapotba került rallyes sporttársunk Szilágyi Richárd külföldi gyógykezelésének finanszírozásával, aki tavaly egy versenyre való felkészülés közben szenvedett szívmegállás következtében éber kómába került és rehabilitációjára egy német magán egészségügyi intézményben volna lehetőség, sajnos igen magas költség mellett. 

A Sárisápi Triál Park területén idén is több autós és motoros szakágból hozták el megmutatni verseny gépeiket a lekes közönségnek. Ezek között idén is érdekes színfolt volt a GRT Forma4-es Tatuus versenyautója. Nagyszerű eredmény, hogy a rendezvény végére a helyszíni jótékonysági árverés bevételeivel együtt végül több mint 1.200.000.Ft-os összeg folyt be melyet a szervezők egyenlő arányban osztanak el a rendezvény támogatottjai között.

A Gender Racing Team tagjai maximálisan hisznek abban, hogy a nagy autósport közösségben versenyzőink ugyan a pályán ellenfelek, de azon kívül viszont megható és komoly példa értékű, hogy ha kell akkor ilyen szinten tudjanak összefogni egymásért! 

Partnereink