Jonathan Correrella is competing for GRT

Last year's Formula Renault French champion, Jonathan Correrella, is competing for Gender Racing Team in this year's racing season. The driver, who has also visited Le Mans, Magny-Cours, Paul Ricard and Castellet, looks forward to this season with high expectations.

Made by Equusmedia

A Formula Renault tavalyi francia bajnoka, Jonathan Correrella a Gender Racing Team színeiben versenyez az idei versenyszezonban. A Le Mans-t, Magny-Courst, Paul Ricardot és Castellet-t is megjárt pilóta nagy várakozásokkal várja az idei szezont.

 

Jonthan Correrela interjú angolul: "Lehetőségem volt találkozni Gender Tamással a 321 Performnál. Szerződést ajánlott. Nagyon örülök ennek a lehetőségnek. Nagyon hálás vagyok a lehetőségért. Ez az első szezonom a Formulában 4, tavaly a Formula Renault-ban versenyeztem. Tavaly megnyertem a francia Formula Renault bajnokságot. Idén az új cél egy új kategória, a Formula4, ami szintén együléses, így gyorsan elkényelmesedek. új kihívás, új emberek, új csapat, de a cél így is ugyanaz marad. Imádok az új csapatommal dolgozni. Francia bajnokság volt, versenyeztünk például Le Mans-ban, Magny-Coursban, Paul Ricardon és Castellet-ben . Ezek francia pályák voltak, úgyhogy itt új pályákat fogok felfedezni. Ez egy új lehetőség, új alkalmak új emberek megismerésére. Azt hiszem, jól fogunk szórakozni. 8 évesen kezdtem el versenyezni. Úgy éreztem, hogy ez természetes volt, olyat éreztem, amit még soha más sportágban.Ez a legjobb érzés az autóval csinálni valamit, mintha a test meghosszabbítása lenne. Szerencsés vagyok, hogy eddig folytathattam, és nagyon hálás vagyok a szerencsémért. Áprilisban lesz az első teszt a Slovakiaringen, a szezon pedig a magyarországi Balatonparkban folytatódik. Azt hiszem, elég jól kellene csinálnunk; Azt hiszem, bízom a csapatomban, a szerelőimben. Bízom mindenkiben, aki a csapat tagja. Remélem, megfelelek az elvárásaiknak és a szezonkezdetig tartó munkának."

Készítette: Equusmedia

Partners