Genderracingteam

{:hu}RED BULL RING, HARC AZ ELEMEKKEL – 2.NAP{:}

{:hu}Lezajlott a Gyorsasági Országos Bajnokság forma szériájának szombati versenynapja, mely a Gender Racing Team összesített sikerét hozta. Az esős körülmények között rendezett futam nagyobb fennakadások és baleset nélkül ért véget – mindenki elégedetten vette tudomásul, hogy baj nélkül sikerült “hazahozni” a technikát…

A szép számú nemzetközi mezőny ifjú sztárja, Mick Schumacher hamar feladni kényszerült a versenyt, műszaki probléma miatt a csapatnál jobbnak látták az azonnali befejezést.

A komolyabb incidensek nélkül “csordogáló” futam két biztosági autós fázis tarkította, bukótérbe csúszott autók okán. A nehézségeket  pilótáinknak sikerült a legjobban átvészelni, Rónai Tamás a kategória győzelem mellett az összetett értékelésben is diadalmaskodott, és az abszolút, nemzetközi mezőnyben elért nyolcadik helye pedig külön örömmel tölti el Tóth Gender Tamás csapatvezetőt.

IMG_2826 (Custom)

“Amit elterveztem, hellyel közzel sikerült is megvalósítani a pályán. Az eredménnyel elégedett vagyok, bár lehetett volna érzésem szerint jobb is az abszolút, ha nincs a két safety car periódus” – mondta Tamás.

Eszenyi László kategória második és összetett harmadik helyezéssel büszkélkedhet, a holnapi futamon, javuló időjárásban javuló teljesítményre számít.

IMG_2803 (Custom){:}